Evolutions prisbelönta lightning-portfölj utökas med Lightning Baccarat

Evolution Gaming, ledande leverantör av live casino-lösningar, har utökat sin prisbelönta portfölj av lightning-spel med det helt nya Lightning Baccarat. 

Det nya lightning-spelet, som kombinerar live med högutbetalande RNG-multiplikatorer, är en av Evolutions nya lanseringar inför ICE 2020 och en ny spännande variant på klassisk Baccarat. I likhet med standardspelet Live Baccarat försöker spelare att förutsäga vilken hand, spelarens eller bankens, som kommer att vinna genom att ha värdet närmast 9.

Till skillnad från traditionell Baccarat inkluderar varje spelrunda ett element där mellan ett och fem nummer slumpmässigt träffas av blixten och blir ett så kallat lightning-kort efter att insatserna har lagts. Varje kort som träffas erhåller en slumpmässig multiplikator. Spelare måste matcha ett av sina kort i en vinnande hand med ett lightning-kort för att vinna någon av basnivåerna 2x, 3x, 4x, 5x eller 8x i utbetalning. Ju fler kort som träffats i den vinnande handen, desto större multiplikatorer, upp till 512x för satsningar på spelarens och bankens händer och upp till 262 144x på oavgjort (tie).

Spelet finns tillgängligt för dator, surfplatta och smartphone, och är den tredje produkten att ingå i Evolutions lightning-familj. Lanseringen följer den stora framgången med Lightning Roulette, som vann tre utmärkelser som årets spel 2018, och 2019 års lansering av Lightning Dice, ett visuellt livespel där tärningar rullar ner genom ett transparent blixttorn. Alla spel i lightning-portföljen utspelar sig i en Art Deco-miljö och innehåller slumpmässiga blixtnedslag i användargränssnittet för att framhäva multiplikatorerna.

-För två år sedan lanserade vi vårt prisbelönta Lightning Roulette, som blivit ett av de största spelen i bolagets historia. Vi följde upp detta genom lanseringen av Lightning Dice, som också blivit oerhört populärt. Att addera slumpmässiga multiplikatorer och vårt blixttema till det kanske mest historiska spelet, Baccarat, var ett naturligt nästa steg för att utöka lightning-portföljen. Baccarat-spelare älskar slumpen och med Lightning Baccarat ger vi dem allt de kan önska, säger Todd Haushalter, Chief Product Officer på Evolution.

Leave a Reply