Jörgen vann 2 miljoner: ”Jag vill resa till Australien!”

En digital dragning må vara mindre glamorös än att få resa till Stockholm och snurra på Jackpotthjulet själv. Men resultatet går inte att klaga på: nu är Jörgen i Smålandsstenar 2 miljoner kronor rikare.

I cirka en månad har Jörgen Berg, som har en lott i Motorlotteriet, vetat att han vunnit Superjackpotten och väntat på just den här fredagen. Nu sitter han i vardagsrummet hemma i Smålandsstenar tillsammans med sin syster och svåger redo att, om än virtuellt, snurra på hjulet.

Så är det dags, hjulet snurrar igång och på given signal från Jörgen stoppas hjulet. Efter två spännande snurr håller alla andan när hjulet till slut stannar på 2 miljoner kronor.

– Det här är helt fantastiskt! Nu blir det en resa till Australien och Nya Zeeland, så fort det känns rätt att resa igen, säger Jörgen och strålar av glädje.

– Men nu först blir det tårta, fortsätter han. Här ska firas!

Kombispel driver traditionella lotterier och skraplotter. Företaget grundades 1956 och har en lång historia av att utveckla trygga och underhållande lotterier. Kombispel verkar på den svenska reglerade spelmarknaden och står under Spelinspektionens tillsyn. Företagets mest framgångsrika produkt är Kombilotteriet som lanserades 1981 och som idag är ett av Sveriges största prenumerationslotterier. Förmånstagare och ägare till Kombispel är Socialdemokraterna och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).

För ytterligare information, besök www.kombispel.se

Leave a Reply