Robert Andersson ny VD i Net Gaming

Styrelsen i Net Gaming Europe AB har idag utsett Robert Andersson till ny VD och koncernchef med omedelbart tillträde. Förändringen syftar till att skapa bättre förutsättningar för Net Gaming att återgå till tillväxt med bibehållen lönsamhet och skapa aktieägarvärde på kort och lång sikt. Marcus Teilman lämnar som VD per dagens datum.

Robert Andersson, 42, har lång erfarenhet inom iGaming och digitala medier och har närmast varit VD i noterade Enlabs AB och tidigare var han VD i Catena Media Ltd. Robert har ett bevisat track-record av att leda bolag genom omfattande förändringsfaser, skapa tillväxt och stärka företagskulturer.

– Efter ett utmanade 2019 är vi i behov av förändring och ny energi. Med Robert får Net Gaming en VD som framgångsrikt drivit tillväxtbolag i vår bransch och byggt framåtlutade och innovativa organisationer med högt tempo och genomförandekraft. Robert kommer att kapitalisera på den stora potentialen inom lead generation globalt och leda bolaget tillbaka till organisk tillväxt, säger Henrik Kvick, styrelseordförande i Net Gaming.

– Net Gaming befinner sig på en spännande plats i en väldigt dynamisk marknad. Det ska bli otroligt spännande att jobba med teamet på Net Gaming för att accelerera tillväxten och skapa nästa kapitel i Net Gaming, säger Robert Andersson

-Marcus har lett Net Gamings transformering från liten speloperatör till en ledande aktör inom lead generation. Jag och hela styrelsen tackar Marcus för sin tid och stora engagemang i Net Gaming och önskar honom all lycka till i framtiden, säger Henrik Kvick, styrelseordförande i Net Gaming.

Net Gaming är en snabbväxande global utmanare inom digitala jämförelse- och nyhetstjänster. Sedan starten 2003 har vi expanderat till 30 länder och till att erbjuda 130 sajter under starka digitala varumärken på över 20 språk. Genom tjänsterna hjälper och guidar Net Gaming användare att fatta rätt beslut utifrån deras behov. Vi har idag cirka 90 medarbetare i 6 länder med huvudkontor på Malta.

Leave a Reply