ESEN Esports inleder nytt samarbete med WD_Black

Sändnings och produktionsbolaget ESEN eSports AB meddelar idag att Western Digital (WD) ingår ett samarbete som officiell partner inför nylanseringen av nordens största CS:GO turnering, King of Nordic. Samarbetet innebär bland annat att WD kommer associeras med sitt varumärke WD_Black under turneringens 15:e säsong.

Sändnings och produktionsbolaget ESEN eSports, (Bolaget) meddelar idag att Bolagets säljbolag Future Media Group (FMG) inlett ett samarbete med världens ledande lagringstillverkare, Western Digital (WD) som “Officiell partner” för esportturneringen King of Nordic. Samarbetet sträcker sig över tio veckor med option på förlängning för resterande året 2020. 

Samarbetet innebär bland annat att WD kommer aktivera tittarna genom att driva engagemang med tävlingar inför Bolagets sändningar samt associeras som officiell partner i samband med sändningar och nyheter runt turneringen. WD kommer även att bidra med varsin WD_Black P50 Game Drive 500 GB SSD till ett totalt värde av 20.000 SEK till laget som vinner 4 veckor i rad och därmed mästartiteln i King of Nordic.

Vi har under en längre tid sett hur King of Nordic tagit ett stort ansvar för att bygga upp en nationell esportkultur som möjliggör för spelare och lag att utvecklas och ta steget från amatör till proffs. Det är något vi på WD_Black sympatiserar med då vi delar samma passion för att utveckla esport. WD_Black är ett familjärt namn inom gaming och en avgörande komponent i varje seriös gamers setup.   – Säger Shane Pullen, Senior Sales Manager, Nordics
 

Det är med stor stolthet vi välkomnar WD_Black som “Officiell Partner” till King of Nordic. Western Digital delar våra värderingar om att värna en inkluderande miljö som bygger på tillhörighet, respekt och medverkan. Tillsammans kan vi fortsätta att stärka esporten på Nordisk nivå och skapa morgondagens stjärnor. – Säger Joakim Stenberg VD ESEN eSports.
 

Vi är oerhört nöjda med att få till samarbetet med Western Digital. Det känns som en bra match med tanke på WD’s värderingar och produktportfölj. WD har nyligen lanserat WD_Black series utvecklade för gamers som spås en lysande framtid.  – Linus Wennerström, VD och grundare FMG.

Leave a Reply